WARNING! Tästä merkinnästä todella tulee pitkä, enkä tahdo että rasitat silmiäsi tällaisella textillä, mutta omalla vastuulla sitten

No
Aloitetaanpas sitten joskus x)

1. Päivä : Matka


Kirjotin "kouluvihkooni" leirikoulusta paljon. Ja muoksin sitten sitä tänne ja lisäilen tekstiin tärkeimpiä juttuja.

Lähettiin suunnilteen 08:10. Mää istuin Katsun vieressä, ja Katsu halus ikkunapaikalle, koska sen olis tullu paha olo käytävän puolella x) No, koko matkan ajanhan se kattelikin vaan puita ja peltoja C: Me siis vaihettiin paikkoja niin et mää menin käytävän puolelle. Sarkku oli aluks yksin mun ja Katsun takana. Mun ja Katsun vieressä käytävän toisel puolella istu Martsu ja Soffe. Heti alussa (onneks) huomasin, et mun kännykkä ei ollu mun repussa eikä missään. Soitin sit Katsun kännykästä kotiin, ja iskähän sen mun kännykkäni löysi mun omasta huoneestani. Bussikuski si pysäytti meijjän talon kohalla ja hain sen sit sieltä. Kaikki kyseli:"Hei Henna, mitä sää meet hakeen?" Ja kun mää vastasin:"Kännyn" Niin vitosluokkalaiset oli:"Hennaa, voi ei." Mutta eihän ne voinu ymmärtää että mulla pitää olla känny, mää en pärjää ilman sitä x) Yhessä vaiheessa Sarkku vaihto Soffen kaa paikkaa, ja sit yhessä vaiheessa oli bussissa meno päällä ja Vili onnistu jotenkin pölläseen mun sukkani :P Tuli kylmä X'D Muutenkin koko bussi oli ihan kylmä.
Me katottiin jotain leffaa, jota en ees viittiny kattella, eikä kukaa muukaa tytöistä ku teksti oli niin pientä. Soffe ei nähny sitä ees omilla laseillaan, vaikkei siinä ny mitää erikoista... Sit jonku ajan päästä alko Riemukupla, emmää sitäkää nii kattellu vaikka se ny oliki dupattu eikä tarvinnu tihrustaa kärpäsen kokosta tekstiä. Martsu piirs mulle aivan upean Riemukuplan, siis oikeesti hienon.
Suurinpiirtei heti sen jälkee pysähdyttii Tähtihovii, Lahtessa seki (kai?) Käytii eka vessassa, taidettii vähä tehä sinne ruuhkaa, ku vielä sinne tuli niitä mummeleita Iittalasta. Sit saatiin syödä kylmiä lihapiirakoita. Aivan ihanaa... Martsu, Vili ja Sarkku osti Vanilla Frezzaa. Mää sain maistaa Sarkulta sitä, ja oli ihan hirveen hyvää, paluumatkalla pitää ostaa... Oon tekstaillu Richien kanssa, ja sillä on liikuntaa tässä ihanan koleassa säässä ulkona. Martsu lukee mun Hakukonetta(yhtä kirjaa). Ollaan sovittu, että mii on Katsun kanssa samassa huoneessa nukkumassa. Oon kuunnellu melkeen pelkästään MCR:ää. Martsu löysi äsken siitä Hakukoneesta(edelleen siitä kirjasta) jutun "Kokeile olla poika yhden päivän ajan". No, päätettiin olla poikia XX'D

Sarkku on hukannu kännynsä jo kaks kertaa tän puolen matkan aikana, ja aina mää oon joutunu soittaan siihen. Martsu ottaa täälä vaan jotain negatiivikuvia tms. Mää ja Katsu saatiin kuulla just äsken että 60 miljoonaa amerikkalaisista on liikalihavia. Täälä on nyt(klo 12:02) vähän melusta ja matkaa on kulunu jo neljä tuntii. Ei uskois. Täälä on ihan kivasti mettää, ja Mikkelin vaan muutama kilsa. Puolentoista tunnin päästä saadaan jo ruokaa. Sanoin Katsulle:"Me ollaan ny varmaa Mikkelissä" Se vastas:"Onks sellanenki paikka olemassa?" Mää:"Miten nii? Mikkelihä on aika iso paikka, kyl sun ny se pitäs tietää" Katsu:"Sori, mää iha oikeesti kuulin että me ollaan Kikkelissä" Oli meillä vaan niin hauskaa... Kuuntelen ny Sunkkareita (Sunrise Avenueta)

Arttukin yritti esittää jotai ihme pelleä. Ny Sarkku ja Martsu keksii tytöille poikien nimiä ja toisinpäin:

Henna --> Henri
Soffe --> Santeri
Katsu --> Kari
Elias --> Elisa (vaihtaa vaan viimesten kirjainten paikkaa x))
Vili --> Viivi (ihqutus-Viivi)
Sarkku --> Santtu
Martsu --> Martti
Henri --> Henna
Mikki --> Minni

Siinä
nyt niitä. Nyt tulee MP3:sesta Meikit menee Pois (oikeesti: Make it Go Away) Tuli heti mieleen Emmy (Emmi) Nyt tossa on vieressa SuurSavon ABC, jonka toisella puolella lukee: Juvan ABC Onpas sekoa X'D Sit kun Sarkku kysy:"Mikä poikabändi alkaa G:llä?" Ei voinu olla vastaamatta:"No, Gay Band"

Vielä on textiä

No,
mentiin sinne Paviljonkiin syämää. Ekaks tietty suurosa alotti sisemmistä ruokailuvälineistä x) Selitin sit varmaa ihan nörden kuulosena et pitää alottaa ulommista, pienemmistä ruokailuvälineistä. Si mulla yhessä vaiheessa tomaattiki lattialle. Ja Katsukin onnistu tiputtaan sitä perunamuusia kaulallensa ja Katri repi sen pöytäliinan reunaa. Si mentiin Olavinlinnaan. Siellä oli ihan kivaa kans. Se kerto, siis se opas, että St. Olavi oli "jopa" 150 cm pitkä, ja oli muita sotilaita pään pidempi. Pää on sen yli 10 cm, joten mää oon vähän sillosta sotilasta pitempi (Oon 143 cm pitkä) (No onko ny hyvä fiilis?) No ei, erityistä parempi. Sitte se opas kerto, että sinne kirkkokappeliin ei päässy rikolliset, tarttuvaa tautia sairastavat ja vastasynnyttäneet äidit. Taidan ihan vaan tietää miks X'D Se selitti että niitä pidettiin "epäpuhtaina". No, tiedän kyllä miks, en oo tyhmä. Tästä klo 16:20on ny si sen 45 min. sinne lomakylään. Järvisydämeen (Ja sydämeen mahtuu vain yksi M). Toivottavasti ne mökit on hienot, ja niissä ois oma WC, on hätä X'D Äsken heiteltiin Elkun ja Soffen kaa appelsiinia. Martsu otti hulluna kuvia, musta ja siitä, sekä Vilin hiuksista että se vois kattoo onko Vilillä täitä :P

Sitten se otti hienon kuvan Vilin nenästä ja suusta, oli se vaan niin hieno, aijai! Enää ei oo pitkä matka... Böö! Otettii Vilistä King Kong-elokuva, mutta se loppu kun King Kong ei viittiny tulla estradille ja jätti-Henzu tuli ja nipisti. Elokuvan loppusanat:"Ai SAAAAAMAAARIIIIII" Enää 20 min. nii ollaan perillä lomakylässä.

1. Päivä : Perillä lomakylässä


Jeah. Tultiin sinne lomakylään, ja me saatiin omaks "Honka"-mökki. Se oli ihan kiva. Ainaki siellä oli iso TV, ja oma vessa. Ekaks me luultiin Katsun kaa, että joudutaan nukkuun alakerran yhessä huoneessa missä oli yks tavallista leveempi sänky, kuitenkin paljon parisänkyä kapeempi x) mut onneks siellä oli myös toinen huonen, josta löyty kaks erillistä sänkyä jos nukkua. Sitte mentii kattoo muiden 6-8 henge mökkejä. Niitä oli kolme, ja yks niistä 6-8 hengen mökeistä oli meijjän, Katsun, Martsun, Sarkun, mun, Soffen, Roosa-Maijan ja Aman. Meijjän mökistä oikeelle päin oli toinen melkosamankaltane mökki mitä meillä. Se oli muute iha samanlaine, mut vessassa haisi pas*a ja TV oli tietokoneen ruudun kokone. Sitte siitä vielä oikeelle nii oli vielä 6-8 hengen mökki joka oli muute iha samanlaine ku meidän, mut siellä haisi ia winkku XX'D Eli meidän mökki oli 6-8 hengen mökeistä paras! Yksinkertasesti.

Seuraavaks mentiin kattoon neljän hengen mökkejä. Ne oli kolme kertaa isompia ku meijjän, vaikka niihin kuulu mennä vähemmän ihmisii x) Siellä oli taulu-TV, no, olihan meijjänki saman kokone, mut niillä oli se seinässä X'D Sitte niitten yläkerrassa ei oltu *kröhöm* Niinku meijjän, kun meidän yläkerran yhen huoneen seinässä luki:"Menetin täällä neitsyyteni oppaalle Sami" Ja sit niillä oli puolet isompi sauna ja WCkin oli miljoona kertaa hienompi. No okei, meijjän mökki on miljoona kertaa kotosampi, varsinki ku mä heittelin heti hupparini sohvalle, ja siitä se ei muutu! C: Ni. Sitte oli illallinen, joka oli:"Perunoita ja lihapullia!" Siis vallan ihanaa, samaa mitä Paviljongissa, nyt herkutellaan Z: ARGH.Sit katottii meijjän mökissä telkkaa, ja muut lähti saunaan. Mää, Katsu ja Sarkku jäätii mökille. Pelleiltii siellä kaikemoista. Sitte iltapalan jälkee mentii jotai pelästyttämisjuttua sielä metässä, ja mää sain parhaimman idiksen: Kiivetään tolla isolle kalliolle! Jee x) Kaikki, Mää, Katsu, Sarkku, Roosa-Maija, Ama, Soffe, Vili ja Elkku lähti kiipemään. Se oli tosi iso, siis se kallio, ja vähä jyrkempi mitä me oikeen luultiin, monet liukastuki siinä. Sitte ku päästiin pienen pienelle tasanteelle nii kaikki sammutti taskulamput(oli pimeetä) ja katto alas, Aleksi (ope) oli sielä ja katto meitä päin. Koitettii olla ettei se huomais meitä olleskaa, mut kyl se meijjät huomas ku joku pahvi laitto taskulampun päälle. Sit se huus meijjät alas, ja alastulo oli ylösmenoo vaikeempaa. Aattelin jo, että toivottavasti tää ei jäis leirin ainooks hulluttelukerraks, mut kyl me vielä kaikkee keksitään.

Sitte illalla Katsu, Martsu ja Sarkku nukku, niin Mää, Soffe, Roosa-Maija ja Ama saatiin aivan mahtava idea! Puretaan sohvan patjat ja nukutaan kaikki neljä siinä. Me valvottiin tosi pitkään kun me katottiin jotain ihme elokuvaa. Sitte ku vihdoin päätettii käydä nukkuun, niin mun kännykkäni piippaa niin kovaäänisesti ku voi. Että me hermostuttiin. Vili se lähetti:"Nukuttekste jo?" Mun olis sillä hetkellä tehny mieli tappaa se. Sitte Soffe soitteli sille, mää en ees älyy mitä hyötyy siitä oli, sitte yhtäkkiä ku ruvettii taas kattoo sitä elokuvaa, nii nähtii kuinka ulkona välkky valo. Me aateltiin että Vili oli tullu ulos välkyttelee taskulamppua. Mentii kaikkii ikkunoihi ja katottii, mut ei sielä ketää ollu. Sitte jatkettii sen elokuvan kattomista ja se valo jatko välkkymistään. Meillä oli ulkona oma discovalo, wuppii ~^.^~

Lopulta kolmen aikoihi viitittii käydä nukkuun, ja mää nukahdin viimesenä, niinku aina.