Möö satun nyt asumaan Tampjereella joka on varmaan teidän mielestänne isokin harmi x)Että näin eletään.

Ja Tampere United sattuu olemaan se jalkapallojoukkue jota kannnatan, sekin koituu teille harmiksi, ainakin niille jotka kannustavat FC Hakaa, idolini TamU:sta ja koko Universumista sattuu olemaan Antti Pohja, sekin koituu teille harmiksi. Antti Pohja siksi:

a) Juoksee yhtä nopeasti kuin rusakko ja pallo pysyy mukana x)
b) Pelaa samaa paikkaa kuin mä
c) Kaikki kannattaa Ronaldinhoa mutta tämä tuntuu jotenkin mulle kaukaiselta niin se on sitten Antti Pohja

Kopsaan tähän nyt eräälle foorumille kirjoittamani jutun TamU - RBG-ottelusta:
"Eikä! Niin vihaan, niin vihaan, niin vihaan, ja aina vaan vihaan sitä tuomaria! X_x

Jos meidän peleissä olis tollainen tuomari niin mä kyllä... Olin katsomassa Tampere U- Rosenborg BK peliä... Että ärsytti nähdä kuinka ne nakin norjalaiset juntit repi TamUn pelaajia päästä, paidoista, jalasta, housuista. Eikä tuomari sanonu mitään!

Ja sitten kun nakkinorjalainen heitti kuperkeikan huvikseen nurmella niin tuomari anto vapaapotkun norjalaisille! ARGH. Huusin sinne"Tuule Youssuf, meillee kahvilee, harjotellaa vähä käveleemistäää!"

Argh, ja ne maalit, mitä Rosenborg teki, oli vaparista kummatkin, ja ne vaparit tuli siitä kun nakkinorjalaiset jaksoi, jaksoi ja jaksoi filmata ja kaatuilla omiin jalkoihinsa. Että ärsytti.

Ja sitten nakkinorjalainen koski kädellä palloon omalla rankkarialueella, niin ei mitään! Eli toisinsanottuna sen pelin olis pitäny päättyä 1-1