Joo, näin eletään on se vaan niin ihanaa x)
 Se elämä...


Elikkäs, tänään (tietty) heräsin, joskus 07:00 mutta ei jaksanu nousta, ja saikin silmät auki vasta klo 08:04. Koulu alko taas sillä perinteisellä matikalla, jota ei varmaan enää kukaan jaksa, mut ope jaksaa tietty aina jauhaa sitä, meil oli matikan joku mikäliä testi ja oli ihsn ookoo,  si sen jälkeen äänestetiin mikä otetaan luokkasormukseks. Vaihtoehtoina Tunteet, Eagles Cry ja Black Butterfly. Meitä on 14 ja seittemän äänesti tunteita, kaks Eagles Cyita ja loput Black Butterflyita. Mää en äänestäny mitään, en oikeen osannu päättää, ja mää hoidan sen koko tilauksen, että kiva. Nyt ne jotka äänesti BB:tä niin ei tykkää siitä Tunteet-sormuksesta ja no, ei ne ny niin oo valittanu, kunhan vähän sanoo etteivät tykkää siitä sormuksesta. Pyysin sitte muita tuomaan rahat perjantaiks kouluun. Kiva kulkee kotiin repussa 301 € x)

Sitte ku oli äikäntunti, saatiin takas meijjän tekemät kertomukset, jotka tehtiin about kuukausi sitte. Olin kirjottanu omani irralliselle paperille, muut taas sellatteeseen erilaiseen vihkoon C: Ope oli kommannu tarinaani:"Onnellinen loppu. Seuraavaksi voisimmekin harjoitella kappalejakoa." ~Wuppiaijee~ ja donitsi!

Joskus, ootas, ruokavälkällä mentiin penkkaria ulkona, mut kaikki lopetti melkeen heti, tai no, kaikki ja kaikki, mut Soffe, Sarkku, Katsu, Vili, Elkku ja mää. Mentiin rampeille, ja sit Sarkku sai idean vetää Elkulta housut alas, kivaa X'D Elkku ja Vili (vähän) suuttu ja koitti ruveta kostaan sillä jollai omalla tavallaan, eli vetelemällä tytöiltä housuja alas. Tää kuulostaa tosi typerältä, mutta sitä se onki. Ne koitti vetää multa ja Soffelta housut alas, ARGH... Soffelta ne ei lähteny, ja mää pärjäsin... hyvin. Vielä enkuntunnillaki ne päätti jatkaa sitä. Istun enkussa Viliä vastapäätä, nii se meni heti alussa vetään housuja alas, muttei sitä onnannu, muhahahahaa. Enkussa keksin an axe sanasta, mesenickin, I'm sharp than AXE, koska AXE on deodoranttimerkki, se sai kunniapaikan mun mesenickissä.

Koulun jälkeen jäin koululle, koska kolmelta olis bändireenit. Eli kaks tuntia aikaa olla vaikka tietsikkaluokassa. Tietsikkaluokkaan jäi myös Soffe ja yks nelosen Riikka. Me oleskeltiin siinä koneella ja Riikka jutteli jonkun toisen tyypin mesellä kaikkee:"Oot ihan tyhmä"-juttuja. Ja mää ja Soffe juteltiin mesessä sitte kaksin. Kysyin siltä:"Ookko Elkun kaa yhes?" Se sano:"En, ootsä?" Vastasin:"Voi pylly mitä sää oikeen luulet? no en." Si se vastas:"No harmi :(" vastasin:"Kui?" Soffe:"no kun se tykkää susta" joo, ja mää taas älysin kaiken tosta hitsin keskustelusta XX'D Jos Soffe ja Sarkku luulee saavansa mut toisen kerran siihen niitte leikkii, nii ei onnistu. Meinaa ne oli huijannu mulle et Vili tykkää musta, ja Vilille ne makso euron et se ois leikissä mukana, taisin mennä iha täydest, mut oikeestaan oli sitten hyvä etten määkään tykänny siitä XX'D